Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Met slimme wekker Kello kun je beter leren slapen

Geschreven door
Geplaatst op27 september 2016, 10:50 CategorieSlaapkamer

Een goede nachtrust is belangrijk om overdag goed te kunnen presteren en dus is Kello Labs druk bezig met het ontwikkelen van een slimme wekker genaamd Kello. Kello is niet alleen een wekker, maar kan veel meer dan er alleen voor zorgen dat je op tijd je bed uit komt. Het apparaat moet ervoor zorgen dat je beter leert te slapen. Zo helpt hij je onder andere met in slaap vallen.

Wat is en kan slimme wekker Kello

Kello is een slimme wekker die jou leert om beter te kunnen slapen. Het is een slaaptrainer, het is een wekker en hij kan ook nog eens verbonden worden met diensten als Spotify en Deezer. Om je nachtrust te kunnen verbeteren, moet je aan Kello een programma aangeven. Dat kan gewoon via jouw smartphone. Vervolgens helpt de wekker jou om een nieuw slaapritme te creëren. Een van de dingen die het apparaat kan, is een limiet stellen aan het aantal keer dat je op de snooze-button mag drukken.

Kello slimme wekker 1

Kello zorgt er ook voor dat je geleidelijk gewekt wordt. Daarnaast helpt de wekker je om geleidelijk in slaap te vallen. Zo laat een animatie op de wekker precies zien hoe je het best kunt gaan ademen om in een goed ritme te komen om in slaap te kunnen vallen. Met de wekker zou je binnen een half uur moeten kunnen slapen. Doordat de wekker beschikt over Wi-Fi en Bluetooth kan het apparaat ook communiceren met bijvoorbeeld Philips Hue-lampen. Met al die extra’s word je voortaan dus echt fluitend wakker.

Prijs en beschikbaarheid

Kello Labs is een project op Kickstarter gestart om zijn slimme wekker op de markt te kunnen brengen en dat is een grandioos succes geworden. De campagne eindigt weliswaar pas op 21 oktober, op dit moment heeft het bedrijf al ruim 200.000 dollar binnengehaald. Het doel van de campagne was 50.000 dollar. Via Kickstarter kun je als early bird voor een bedrag van 99 dollar, zo’n 88 euro, de eigenaar worden van een slimme wekker. De verwachte levermaand is maart 2017. De beschikbare kleuren zijn groen, blauw en grijs.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.