Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Smart Cube helpt je jouw huis verder te beveiligen

Geschreven door
Geplaatst op30 september 2016, 10:50 CategorieVeiligheid en beveiliging

Smart Cube wil dé oplossing worden om je huis of kantoor weer een stukje extra te beveiligen. Of je nou je belangrijke documenten wilt beveiligen of dat je niet wilt dat andere mensen in je persoonlijke spullen gaan neuzen, de Smart Cube weet raad. De cube is een slim slot dat door middel van Bluetooth verbonden kan worden.

Wat is en kan Smart Cube?

Een Smart Cube kan overal aan bevestigd worden. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om hem in een kastje te installeren of in een la. Het apparaat is makkelijk te installeren en zodra hij eenmaal op de juiste plek zit, kan de la of het kastje alleen nog geopend worden met toestemming. Sleutels zijn met een dergelijk apparaat verleden tijd. Dat werkt namelijk allemaal via de Smart Armor app, waarmee je ook anderen toegang kunt geven. Je smartphone, en die van anderen, verandert dus als het ware in een sleutel. Via de app kun je daarbij ook nog eens in de gaten houden wie welk kastje of welke la wanneer heeft geopend. Mocht jouw kast met daarin een smart cube nou onverhoopt gestolen zijn, dan kun je via de app ook precies zien waar het apparaat zich bevindt.

Prijs en beschikbaarheid

De Smart Cubes zijn momenteel via Indiegogo te pre-orderen. Voor een bedrag van 69 dollar heb je één Smart Cube, voor een bedrag van 99 dollar heb je er twee en leg je nou 129 dollar neer, heb je er meteen drie. In dat laatste geval kun je ook nog dit jaar met de beveiliging aan de slag, want de verwachte levermaand is december. In de eerste twee gevallen zul je tot januari 2017 moeten wachten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.