Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Video: een kijkje achter de schermen tijdens IFA 2016

Geschreven door
Geplaatst op3 september 2016, 18:23 CategorieAlgemeen

Deze week zitten we met de redactie in Berlijn, vanwege IFA 2016. Een week lang gaan we de ene presentatie na de andere af, bekijken we honderden nieuwe producten en gaan we op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen. Maar, hoe ziet zo’n drukke week er nu precies uit? Om dat een keer in beeld te brengen hebben we dit jaar een korte impressie gemaakt.

Impressie IFA 2016

IFA 2016 is de vijfde editie van de beurs die wij meemaken en het is elk jaar weer een zeer volle maar leuke en leerzame week. Met een redactie van twee of drie reizen we elk jaar af naar Berlijn om onder meer presentaties van grote fabrikanten te volgen, achtergrondverhalen te tikken, hands-on artikelen te schrijven, contacten met fabrikanten en persbureaus te onderhouden en nieuwe (vaak kleine) bedrijven en producten te ontdekken. Vier en een halve dag lang staan in het teken van technologie. Van 7 uur in de ochtend tot middernacht zijn we bezig met het ontdekken, bekijken en beschrijven van deze producten zodat onze websites direct gevuld worden met interessante content.

In onze Techtas van IFA 2016 zat dit jaar een actioncam van Medion en dat bracht ons op het idee om de trip te filmen. We hebben de camera aan onze rugzak bevestigd en deze op veel momenten laten draaien. Na een korte selectie en montage komt daar nu een korte impressie uit. Wil je meer weten over actioncam van Medion? Lees dan onze korte review door.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.