Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

ZuziLite is draadloze lamp voor iedere gelegenheid

Geschreven door
Geplaatst op25 september 2016, 15:58 CategorieVerlichting

ZuziLite is een draadloze slimme lamp die voor iedere gelegenheid te gebruiken is. De lamp kan binnenshuis worden gebruikt, maar is ook op bijvoorbeeld een camping of een feestje te gebruiken. Via de bijbehorende applicatie kun je aangeven welke kleur en hoe helder de lamp moet zijn. Sinds kort is ZuziLite terug te vinden via Indiegogo, waar de slimme verlichting ook direct is te pre-orderen.

Wat is en kan ZuziLite?

ZuziLite is een gloednieuwe slimme lamp die altijd en overal te gebruiken is. De draadloze lamp kun je voor iedere gelegenheid gebruiken. Zo kun je hem gebruiken als leeslamp, bij het diner of als slaaplicht. Ook buitenshuis werkt de lamp uitstekend. Zo zou je hem tijdens feestjes en partijen in kunnen zetten om een leuke sfeer te creëren. Hoe je de lamp wilt gebruiken, mag je zelf kiezen. Je kunt hem op zijn station plaatsen, zodat hij gelijk oplaadt of hem daar vanaf halen, zodat je hem ook kunt plaatsen op een plek waar geen stopcontact is. Als je het apparaat niet in zijn station hebt zitten, kan hij tot tien uur branden.

Via de app kun je precies aangeven welke kleur verlichting je wilt hebben en hoe fel het licht moet zijn. De lamp werkt overigens ook samen met een aantal spellen die speciaal zijn gemaakt door het team van ZuziLite. Daartoe behoren spellen als Colored Bubbles, Shake & Dance en Color & Baby. Zodra je op een ballon klinkt in dat eerste spel, verandert de lamp in dezelfde kleur als de ballon die je hebt aangeklikt. Ook kan de lamp op muziek werken.

Prijs en beschikbaarheid

De makers van ZuziLite hebben een project op Indiegogo geplaatst om hun slimme draadloze lamp op de markt te kunnen brengen. Voor een bedrag van 49 dollar, zo’n 44 euro, kun je een dergelijke lamp aanschaffen. Het is de bedoeling dat je de lamp vervolgens in november kunt verwachten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.