Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Amazon Echo-eigenaars kregen een voorproefje van nieuwe cd van Lady Gaga

Geschreven door
Geplaatst op10 oktober 2016, 10:10 CategorieBeeld en geluid

Eigenaars van de Amazon Echo in de Verenigde Staten hebben een voorproefje gekregen van het nieuwe studioalbum van popster Lady Gaga. Wanneer er naar voorbeelden gevraagd werd van het album, dat op 21 oktober verschijnt, speelde de speaker die braaf af.

Amazon Echo: ‘play Joanne by Lady Gaga’

Gebruikers van Amazon Echo hebben alvast een voorproefje ontvangen van het nieuwe studioalbum van de populaire zangeres Lady Gaga. Het enige wat ze daarvoor hebben gedaan, is de slimme speaker vragen naar voorbeelden van nummers die op het album staan. Het album verschijnt op 21 oktober en is ook te bestellen via Amazon. Op die pagina kun je meestal naar clips van dertig seconden luisteren, maar alleen van de nummers die al zijn vrijgegeven. En in het geval van deze cd, Joanne, gaat dat alleen om het nummer Perfect Illusion.

Maar door het aardig te vragen aan de Amazon Echo, konden fans van de artiest alvast naar alle nummers luisteren, uiteraard met een beperking van een halve minuut per nummer. Sommige van die gebruikers hebben het resultaat daarvan op het internet geplaatst, zoals je dat inmiddels mag verwachten, maar het gros van dat materiaal is inmiddels verdwenen. Wel kun je duidelijk horen dat Echo het nummer introduceert. Nummers die de revue passeerden waren onder meer Perfect Illusion, Hey Girl, Angel Down en Diamond Heart.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.