Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Behmor Brewer is zeer handige koffiezetter

Geschreven door
Geplaatst op5 oktober 2016, 8:31 CategorieHuishoudelijke apparaten

Behmor is onlangs op de markt gekomen met een slimme koffiezetter. Het apparaat zorgt ervoor dat je via jouw smartphone het nodige in kunt stellen, bijvoorbeeld hoe warm jouw koffie moet zijn. Ook kun je van tevoren aangeven dat het water alvast warm gemaakt moet worden, zodat je vervolgens op ieder moment aan kunt geven dat er koffie gezet moet worden.

Behmor Brewer is slimme koffiezetter

Behmor Brewer is een slimme koffiezetter waarbij liefhebbers volgens de makers kunnen genieten van de echte smaken van koffie. Dat komt mede doordat je de app over de nodige instellingen beschikt waaruit je kunt kiezen als je zin hebt in een bakje koffie. Ook kun je aangeven hoe warm jouw kopje koffie moet worden. De app houdt je vervolgens ook op de hoogte van de voortgang en laat het je weten zodra je kunt gaan drinken. Mocht je even geen smartphone bij de hand hebben, dan kun je ook op de button op het koffiezetapparaat klikken. In dat geval wordt jouw favoriete instelschema gebruikt.

Prijs en beschikbaarheid

Helaas wordt de Behmor Brewer momenteel alleen in de Verenigde Staten verkocht. Mogelijk dat het bedrijf er later voor kiest om zijn product ook in andere landen uit te brengen. Het koffiezetapparaat kost via Amazon ongeveer 250 dollar, zo’n 220 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.