Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Canary geeft gebruikers met gratis abonnement meer mogelijkheden

Geschreven door
Geplaatst op20 oktober 2016, 10:39 CategorieVeiligheid en beveiliging

Canary, bekend van inmiddels twee slimme beveiligingscamera’s, heeft vandaag aangekondigd op 25 oktober nieuwe abonnementen te introduceren. Het gratis abonnement wordt interessanter en in plaats van meerdere betaalde abonnementen komt er één abonnement voor 99 euro per jaar.

Vanaf 25 oktober verdwijnen de abonnementen die Canary al een tijdje aanbood en komt er een ‘membership’ voor in de plaats. Dit lidmaatschap geeft je voor 10 euro per maand (of 99 euro per jaar) de mogelijkheid om 30 dagen terug te kijken en onbeperkt video’s te downloaden of als favoriet op te slaan. Echter, nog mooier is dat het gratis lidmaatschap (als je een account aanmaakt) ook uitgebreid wordt. Je kunt dan 24 uur terugkijken en onbeperkt video’s downloaden of opslaan.

Membership will launch in October at Euro 9.99/month for one device, and Euro 14.99 for 2-3 devices. Additional devices can be added for Euro 4.99 per device. Canary will still offer a free service to all customers, which increases from 12 hours of available recorded video history to a 24-hour total timeline for devices. The Company will also allow all customers to share, save and download unlimited videos with no data caps or restrictions.

Als je nu een jaarabonnement afneemt dan worden er voor één jaar geen extra kosten in rekening gebracht wanneer je extra camera’s aan het abonnement toevoegt.

Lees ook onze review van de Canary beveiligingscamera.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.