CUJO beveiligt je gehele smart home tegen indringers

17 oktober 2016 1 Minuut 0 Reacties
cujo-1

CUJO zorgt ervoor dat voortaan ieder slim apparaat in je huis is beveiligd tegen indringers. Van tv's tot babyfoons en van tablets tot pc's.

Een smart home klinkt altijd leuk, alleen moet een dergelijk huis uiteraard ook goed beveiligd worden. We hebben het dan niet over een beveiligingscamera, maar wel over een degelijke firewall voor al je connected apparaten. Met CUJO moeten cyberbedreigingen voortaan geen kwaad meer kunnen, zodat alles binnen jouw smart home veilig en privé blijft.

CUJO verzorgt beveiliging voor smart homes

CUJO zorgt ervoor dat je voortaan ook met je smart home gewoon veilig kunt slapen. Het bedrijf achter het apparaat is ervan op de hoogte dat huizen steeds vaker beschikken over slimme producten, maar dat ze niet zijn beveiligd door bijvoorbeeld een Antivirus-programma. Voor cybercriminelen maakt dat het makkelijk om binnen te treden in het huis.

CUJO beveiligt op zijn beurt alle slimme producten. Van tablets tot computers en van televisies tot babyfoons. Via de bijbehorende app kun je daarbij zonder problemen in de gaten houden wat er in de afgelopen dagen is gebeurd. Tevens krijg je direct een melding als er bijvoorbeeld iemand heeft geprobeerd om in te breken op je computer. Ook blokkeert CUJO dergelijke acties. Dat lukt het apparaat, doordat hij het gewone gedrag van de apparaten om hem heen leert kennen.

Prijs en beschikbaarheid

CUJO is voor een bedrag van 99 dollar te koop via de officiële website van het bedrijf. In dat geval kun je 180 dagen gebruikmaken van de service van de firewall. Daarna betaal je 8.99 dollar per maand. Voor een bedrag van 179 dollar heb je het apparaat en kun je je twaalf maanden gebruikmaken van de dienst. Wil je altijd gebruik kunnen maken van de services, dan betaal je 899 dollar.

Reacties (0)