Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Curvilux is slim nachtkastje

Geschreven door
Geplaatst op17 oktober 2016, 18:31 CategorieSlaapkamer

De makers van Curvilux zijn op het idee gekomen om een slim nachtkastje op de markt te brengen. Het slimme nachtkastje is van alle gemakken voorzien. Zo heeft het kastje het onder andere door als je je bed uit wilt komen en gaat de verlichting in het meubel dan ook gelijk aan om te voorkomen dat je bijvoorbeeld je kleine teen stoot in het donker.

Wat kan Curvilux allemaal?

Curvilux is van alle gemakken voorzien. Uiteraard is het een nachtkastje waarop je spullen kunt leggen, maar niet alleen dat. Je kunt er ook draadloos je smartphone mee opladen. Ook beschikt het nachtkastje over een la. Die la is met de bijbehorende app te vergrendelen en te ontgrendelen. Daarnaast beschikt het nachtkastje over ingebouwde LED-lampen. De helderheid daarvan kun je tevens via de app instellen. Daarbij willen de makers ook voorkomen dat je ’s nachts in het donker je kleine teen stoot. Daarom zullen de LEDs worden geactiveerd zodra het apparaat merkt dat er een voet op de grond komt.

Het nachtkastje kun je ook inzetten als slim alarm. Zo kun je precies aangeven welke muziek er gedraaid moet worden als je zojuist gewekt bent. Ook kun je aangeven een soort zonsopgang te willen zien. In de toekomst willen de makers van Curvilux ervoor zorgen dat het nachtkastje ook kan samenwerken met andere slimme apparaten.

Prijs en beschikbaarheid

Het slimme nachtkastje Curvilux is tegenwoordig te pre-orderen via de officiële website. Daarbij kan men kiezen uit een witte variant en een zwarte variant. Het nachtkastje kost 250 dollar, zo’n 228 euro, en de verwachte levermaand is februari volgend jaar.

  • Delen:

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.