Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Ding is een slimme deurbel zonder camera

Geschreven door
Geplaatst op11 oktober 2016, 16:05 CategorieVeiligheid en beveiliging

De makers van Ding vonden dat het tijd werd voor een simpele slimme deurbel en dat heeft geleid tot een nieuw project op Kickstarter. Ding is een mooi ontworpen, simpele, slimme deurbel die ervoor moet zorgen dat je voortaan nooit meer een belangrijke bezoeker mist. Ook kun je via de deurbel communiceren met wie er aan de andere kant van de deur staat.

Wat is en kan Ding?

Ding is een slimme deurbel waarbij men niet alleen heeft nagedacht over de functies, maar ook over het uiterlijk. Zo is zowel de deurbel als de Ding Chime netjes ontworpen en in meerdere kleuren leverbaar. Het apparaat zorgt er onder andere voor dat je kunt communiceren met de persoon aan de andere kant van de deur. Zodra iemand op de deurbel drukt, hoor je in huis uit de Ding Chime het geluid van een deurbel. Ook krijg je direct een telefoongesprek op je smartphone die je toestaat om met degene aan de andere kant van deur te praten.

ding-slimme-deurbel-1

Een soort intercom dus, maar dan vanaf jouw zijde gewoon werkend via een smartphone. Een voordeel daarmee is dat je altijd en overal kunt reageren op de persoon aan de andere kant van jouw deur, zelfs wanneer je zelf niet eens thuis bent. Een andere handigheid, is dat je je deurbel nu voortaan altijd hoort. Via de app kun je ook nog eens het één en ander instellen en bekijken. Zo tref je daar een geschiedenis aan, maar ook een instelling om het geluid uit de Ding Chime aan te passen. Tevens kun je aangeven dat het geluid tussen bepaalde tijden moet worden stilgezet.

Prijs en beschikbaarheid

Ding, de slimme deurbel, is momenteel via Kickstarter alvast te pre-orderen voor een bedrag van 116 euro. Wel zullen liefhebbers even geduld moeten hebben voordat het pakket ook daadwerkelijk op de deurmat ligt, de verwachte verzendingsmaand is augustus 2017. Op het moment van schrijven is er al bijna 12.000 dollar binnengehaald. Het doel is 50.000 dollar.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.