Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Febreze Home werkt samen met je smart home voor lekkere luchtjes

Geschreven door
Geplaatst op31 oktober 2016, 11:06 CategorieAccessoires

De Febreze Home is een luchtverfrisser voor in je smart home, die in combinatie met de Nest van Google gebruikt kan worden. Ook kan het apparaat leren wanneer een kamer moet worden voorzien van een nieuwe lading frisse lucht.

Altijd fris in huis met Febreze Home

De Febreze Home is de luchtverfrisser van de toekomst. Dit apparaat kan in combinatie met Febreze Connect gebruikt worden om ervoor te zorgen dat het altijd fris ruikt in huis. Dat doet het niet door altijd maar te blijven spuiten of te spuiten wanneer er iemand voorbij loopt, maar door te leren wanneer het nodig is. De Home kan zelfs gebruikt worden in combinatie met de Nest (lees onze recensie van versie 3), en kan daardoor zijn luchtjes afstemmen op het gebruik van de verwarming, airconditioning en ventilatie.

De Febreze Home wordt geleverd met een applicatie voor Android en iOS, die kan melden wanneer de luchtverfrisser leeg raakt en kan leren wanneer een kamer in huis moet worden voorzien van een extra lading frisse lucht. Er is een functie voor wanneer je van huis bent (waardoor er minder gespoten wordt), voor wanneer je extra frisse lucht nodig hebt (boostmodus) en kan rode lampjes weergeven wanneer Nest een alarm afgeeft. Helaas is het product nog niet in Nederland te koop, maar in Amerika kost het 79 dollar.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.