Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Flo is contactloze infrarood thermometer

Geschreven door
Geplaatst op6 oktober 2016, 11:08 CategorieAccessoires

In een smart home mag uiteraard ook geen slimme thermometer ontbreken. Een bedrijf dat zich gericht heeft op het ontwikkelen van een contactloze slimme thermometer is Zeraph. Uiteindelijk is het bedrijf op de markt gekomen met Flo, een infrarood thermometer die het gemakkelijk maakt om de temperatuur van iemand op te nemen.

Zeraph Flo thermometer

Met Flo kun je makkelijk en snel de temperatuur van iemand opnemen. Daarbij kun je ervoor kiezen om gebruik te maken van de led indicator of van de bijbehorende app. Het apparaatje geeft door middel van drie kleuren aan hoe het gesteld is met de temperatuur: groen voor normaal, rood voor koorts en wit voor te koud. Per persoon kun je vervolgens profielen creëren, zodat je ook altijd vergelijkingsmateriaal hebt. Met de thermometer kun je ook bekijken of de melk op de juiste temperatuur is en of het water niet te warm is. Flo weet namelijk precies wat daar de ideale temperatuur voor is en dat zonder dat je de melk of het water aan hoeft te raken.

Prijs en beschikbaarheid

Flo, de slimme thermometer van Zeraph, is in vier verschillende kleuren te koop. Liefhebbers kunnen kiezen uit de kleuren blauw, groen, rood en paars. Voor een bedrag van 44,60 euro ben je al de eigenaar van een contactloze slimme thermometer. Het apparaat is per direct leverbaar.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.