Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Met FOODsniffer weet je altijd hoe je voedsel eraan toe is

Geschreven door
Geplaatst op28 oktober 2016, 11:11 CategorieKeuken

Voor liefhebbers die zich weleens afvragen hoe hun vlees, gevogelte of vis eraan toe is, is FOODsniffer een ideaal apparaatje om in huis te hebben. FOODsniffer is een slimme, draagbare keukengadget die op zijn manier kan scannen hoe het ervoor staat met jouw vlees, gevogelte en vis. De resultaten van de scan worden vervolgens via de bijbehorende applicatie gedeeld met de eigenaar.

Wat kan FOODsniffer?

FOODsniffer moet ervoor zorgen dat je voortaan nooit meer eten weggooit dat niet bedorven is. Tegelijkertijd zorgt het apparaatje er ook voor dat je geen vlees, gevogelte of vis eet dat niet goed meer was. Het apparaatje scant of het voedsel nog veilig is om te eten. De gadget baseert zich daarbij onder andere op de gassen die vrijkomen. Vervolgens krijg je te horen of het product nog vers is, bedorven is of dat het begint te bederven. Daarbij hoef je alleen maar met het apparaatje over het stuk vlees, gevogelte of vis heen te gaan. Binnen no-time verschijnen de scanresultaten vervolgens op je smartphone.

Prijs en beschikbaarheid

Goedkoop is de FOODsniffer allerminst. Liefhebbers zullen een bedrag van 129,99 dollar, omgerekend zo’n 120 euro, op tafel moeten leggen om de eigenaar te worden van de gadget. Daarbij kan men kiezen uit de kleuren wit, zwart, paars en groen. De slimme keukengadget is per direct te bestellen en per direct leverbaar.

  • Delen:

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.