Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Gate is slim deurslot met camera

Geschreven door
Geplaatst op13 oktober 2016, 13:54 CategorieVeiligheid en beveiliging

Gate is volgens zijn makers de eerste all-in-one oplossing onder de deursloten. Met Gate, die verbonden kan worden met Wi-Fi, kun je altijd en overal je deur op slot doen en van het slot halen. Daarbij beschikt het slot over verschillende functies. Zo is er een keypad waarin je cijfertjes kunt invullen, een camera en een knop om een videogesprek te starten.

Wat is Gate?

Gate is een slim deurslot dat ervoor moet gaan zorgen dat de oude sloten worden vervangen. Om dat te bereiken, zijn er eigenlijk drie producten in één apparaat geplaatst. Gate is een slim slot met een sleutel. Mocht je nou onverhoopt de sleutel zijn vergeten, zijn er ook andere mogelijkheden om de deur te openen. bijvoorbeeld door gebruik te maken van een cijfer-code of door de motion-activated camera.

Staan jouw kinderen weer eens voor een gesloten deur omdat ze de huissleutel zijn vergeten, kunnen zij door middel van een knop op het slot een videogesprek starten. De ontvanger van de gesprek kan vervolgens van afstand het slot openen, maar ook gewoon een gesprek voeren met de persoon die het gesprek is gestart. Met de bijbehorende app kun je ook aangeven dat je vrienden tijdelijk toegang wilt geven tot je huis met een speciale code. Tevens kun je de historie bekijken. Zo zie je precies wie wanneer binnen is gekomen.

Prijs en beschikbaarheid

De makers zijn een project op Indiegogo gestart voor hun slimme slot. Voor een bedrag van 209 dollar, zo’n 190 euro, inclusief verzendkosten kun je Gate aanschaffen. Het slot wordt wereldwijd verzonden en de verwachte levermaand is maart 2017.

  • Delen:

Reacties

  1. A. van den Ende
    03 april, 2017 om 5:54

    Ik zou graag meer info ontvangen over een elektronisch slot ivm insluiping dmv klopsleutelmethode.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.