Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Google Home en meer: dit mag je verwachten van Google op 4 oktober

Geschreven door
Geplaatst op3 oktober 2016, 10:34 CategorieBediening

Op 4 oktober zal Google tijdens een presentatie zijn nieuwe producten voor de komende maanden aankondigen, waaronder meer over Google Home. In dit artikel behandelen we de gelekte informatie en zetten we op een rij wat we al denken te weten over het evenement.

Made by Google

Google heeft de leden van de pers uitgenodigd voor het bijwonen van een evenement op 4 oktober 2016. Wat Google zal aankondigen, heeft het bedrijf nog niet naar buiten gebracht. Wel heeft Google in de afgelopen dagen flink wat teasers de wereld in geholpen. Ook heeft de geruchtenmolen waarschijnlijk al het één en ander verklapt. In dit artikel zetten we alles op een rij dat we al denken te weten over onder meer de Google Pixel XL, Google Home en de nieuwe Google Chromecast Ultra. Dit is wat je mag verwachten morgen.

Meer lezen?

Check het uitgebreide artikel over alle verwachte aankondigen op Tablets Magazine.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.