Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

De Healthy Home Coach van Netatmo kan het klimaat in huis bijhouden

Geschreven door
Geplaatst op11 oktober 2016, 15:36 CategorieHuishoudelijke apparaten

Met de Healthy Home Coach van Netatmo ben je in staat het klimaat in huis bij te houden en kun je zien wat je in huis aan zou kunnen passen. Het apparaat meet de vochtigheid, de temperatuur en het geluid in huis en presenteert die data overzichtelijk binnen een applicatie.

Dit is de Healthy Home Coach van Netatmo

De Netatmo Healthy Home Coach is een apparaatje van zo’n honderd dollar, die een aantal aspecten van je huis in kaart kan brengen. Zo is de hardware in staat de vochtigheid, temperatuur en het geluid in huis te meten. De data die daaruit voorkomt wordt vervolgens gepresenteerd aan de gebruiker, die er daarna voor kan kiezen iets te veranderen in huis. Het uiteindelijke doel is om een zo comfortabel mogelijk huis te creëren. Dat doe je al door het huis netjes en schoon te houden en deze coach gaat dus nog een stapje verder.

netatmo-healthy-1

Zo kan de Coach een notificatie verzenden wanneer de ruimte niet goed geventileerd is, wat bijvoorbeeld voor concentratieproblemen kan zorgen. Te veel vochtigheid in huis kan zorgen voor schimmel, te weinig voor een droge huid. Ook kan een goed vochtheidsniveau zorgen voor een betere controle over je astma bijvoorbeeld en de Healthy Home Coach kan je helpen bij het zoeken van het juiste niveau. Ook kan de coach helpen bij het vinden van de juiste temperatuur voor je baby of iets oudere kinderen, zodat ze rustig kunnen slapen.


€ 159,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 159,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 159,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl€ 149,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 149,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 158,99

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.