Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Logitech brengt de Pop Home Switch naar Nederland

Geschreven door
Geplaatst op25 oktober 2016, 15:43 CategorieBediening

In augustus werd hij al aangekondigd maar vanaf nu is de Pop Home Switch van Logitech ook in Nederland verkrijgbaar. De fabrikant maakt het met het Pop Home Switch starterpakket en de Pop Add-On Home Switch mogelijk de apparatuur in je smart home met één druk op de knop te bedienen. De knop ondersteunt onder meer slimme verlichting, speakers en sloten.

Logitech Pop Home Switch

De Logitech Pop Home Switch werkt samen met een groot aantal smart home- en verlichtingsproducten, inclusief lampen, sloten en raamverduistering van producenten zoals LIFX, Phillips Hue, Lutron en INSTEON. De besturing van de verschillende producten kan op elke afzonderlijke knop ingesteld worden.

Elke knop kan drie verschillende acties triggeren door er één of twee keer kort, of juiste één keer lang op te drukken. Zo kan je bijvoorbeeld een switch instellen om smart home-producten aan of uit te zetten, de lichtsterkte aan te passen of heel snel toegang te krijgen tot jouw favoriete Sonos muziek-playlists en -stations.

logitech-pop-home-switch-1

De Pop-app (die beschikbaar is voor zowel Android- als iPhone-gebruikers) scant je Wi-Fi-netwerk naar verbonden apparaten die kunnen samenwerken met de knop. Vervolgens kan je elk afzonderlijk apparaat koppelen aan een knop of je combineert meerdere apparaten in één trigger. Hiervoor gebruik je Recipes, simpele combinaties van productbesturingen die je kunt instellen via de Pop-app.

Door je Pop Home Switch te koppelen aan een Logitech Harmony-afstandsbediening breid je het aantal apparaten dat je met Pop kunt besturen uit met elk entertainmentsysteem dat aan jouw Harmony is gekoppeld. De Pop Home Switch kan gebruikt worden om one-touch Harmony-activiteiten te triggeren zoals ‘tv kijken’ of ‘muziek luisteren’ waardoor de aansturing van home entertainment- en smart home-apparaten zoals verlichting, sloten, raamverduistering en meer, gecombineerd wordt.

Beschikbaarheid

Het Logitech Pop Home Switch Starterspakket en de Logitech Pop Add-On Home Switch zijn vanaf nu beschikbaar in Nederland. De adviesprijs voor het Pop Home Switch starterspakket ligt op 129 euro. De adviesprijs voor de Pop Add-On Home Switch bedraagt 39 euro. De Pop app is gratis te downloaden voor zowel Android- als iPhone-gebruikers en zal binnenkort beschikbaar komen in Google Play en de Apple App Store.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.