Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Meural is slimme lijst voor aan de muur

Geschreven door
Geplaatst op28 oktober 2016, 13:09 CategorieAlgemeen

Langzaamaan begint alles in huis slimmer te worden en daar kan dus ook de muurversiering niet bij achterblijven. Niet voor niets is Meural op de markt gebracht, een slimme lijst waarin je op ieder moment zonder problemen een andere foto in kunt laten tonen. Via de bijbehorende app kun je aangeven welke foto je graag getoond ziet worden.

Wat is en kan Meural?

Meural is een slimme lijst die je aan je muur kunt hangen waarbij je op ieder gewenst moment een andere foto kunt tonen. De slimme lijst beschikt over een IPS-display waarmee het meer dan 16 miljoen kleuren kan tonen. Door de afwerking van de lijst lijkt het ook net alsof er een echt canvas hangt. Al kun je met Meural een stuk makkelijker instellen welke foto je wilt tonen. Zo kun je via je smartphone uit een complete collectie kiezen, maar kun je zelf ook foto’s of kunstwerken uploaden om ze tentoon te stellen. Mocht je geen smartphone in je hand hebben, kun je ook naar de lijst toelopen en een zwaaiende beweging maken. Dan wordt er door je persoonlijke collectie gescrold. Ook heb je de optie om kunstwerken in te plannen voor bepaalde tijdstippen.

Prijs en beschikbaarheid

Meural is leverbaar in de kleuren wit en zwart. Een dergelijke slimme lijst kost 595 dollar, zo’n 545 euro. Ook is er een lightbox-variant, die kost 695 dollar, zo’n 636 euro. De lijsten zijn per direct leverbaar.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.