Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

De Netgear Arlo Pro kan ‘zes maanden met een volle accu doen’

Geschreven door
Geplaatst op11 oktober 2016, 15:22 CategorieVeiligheid en beveiliging

Netgear heeft een nieuwe buitencamera aangekondigd, die volgens de fabrikant ongeveer zes maanden met een volledig opgeladen accu kan doen. De Arlo Pro kan binnen en buiten worden opgehangen en neemt alleen op wanneer er beweging wordt gedetecteerd.

Dit is de Netgear Arlo Pro, voor binnen en buiten

Netgear heeft een nieuwe bewakingscamera aangekondigd. Het gaat hier om de Netgear Arlo Pro, een product dat nogal op zijn voorganger lijkt. Het apparaat kan zowel binnen als buiten worden opgehangen en neemt alleen op wanneer er beweging wordt geregistreerd. Is er iets opvallends, dan krijgen eigenaars een notificatie via de gratis app. Dit nieuwe model heeft wel enkele toevoegingen gekregen. Zo beschikt de Arlo Pro over een oplaadbare batterij die zes maanden mee zou moeten gaan. Dat meldt althans de fabrikant.

Voorgaande modellen moeten worden voorzien van oplaadbare batterijen, die eens in de twee maanden verwisseld moeten worden. Daarnaast is er nu ook een microfoon en speaker aanwezig, zodat er ook geluid op kan worden genomen. Ook kan de camera zo dienen als een intercom tussen jou en degene buiten. De Arlo Pro is ook slim genoeg om bijvoorbeeld huisdieren en andere vaak voorkomende bewegingen te negeren — maar die functie wordt pas op een later moment toegevoegd. De camera is nog niet verkrijgbaar in Nederland.

Prijs en beschikbaar (VS)

In de Verenigde Staten kost de camera 249,99 dollar, inclusief de benodigde hub. Zonder hub is de camera te koop voor 189,99 dollar.

  • Delen:

Reacties

  1. E vd Meer
    01 augustus, 2018 om 9:21

    Ik heb 3mnd geleden Arlo camera’s gekocht en batterijen zijn nu al leeg dus ik vermoed oude zijn geweest dus van zes mnd is geen sprake van
    Gaarne oplossing

    Want zijn best duur 16 euro voor twee heb er 8 nodig

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.