Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Panasonic toont de keuken van de toekomst

Geschreven door
Geplaatst op24 oktober 2016, 13:01 CategorieKeuken

Panasonic is één van de bedrijven die hard werkt aan nieuwe technologieën voor een comfortabelere levensstijl. De Japanse fabrikant toont al jaren de nieuwste technieken en producten op beurzen, waaronder ook CEATEC 2016. Tijdens deze beurs demonstreerde Panasonic de keuken van de toekomst.

De keuken is een belangrijk onderdeel van het huis maar volgens Panasonic draait deze ruimte in de toekomst niet meer alleen om koken. De keuken staat in het teken van samenzijn, met het hele gezin. Om deze reden focust de Japanse fabrikant met name op nieuwe producten en technieken die het comfort in de keuken kunnen vergroten.

In bovenstaande video toont Panasonic onder meer transparante displays waarmee een doodgewone kast omgetoverd kan worden tot high-end oled-display. Een ander nieuw concept is de Flat Cooker, een op het oog normale eettafel. Plaats echter een speciale deksel over je eten heen en het wordt binnen no-time voor je klaargemaakt, aan tafel.

Naar welke van deze ontwikkelingen kijk jij het meeste uit?

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.