Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Philips Hue bewegingssensor vanaf nu beschikbaar

Geschreven door
Geplaatst op6 oktober 2016, 12:17 CategorieBediening

Philips bracht eerder naar buiten dat zijn bewegingsmelder vanaf november in de schappen zou liggen. Inmiddels is de Motion Sensor van Philips Hue al in meerdere winkels gesignaleerd, waardoor we kunnen stellen dat het bedrijf de lancering van de melder heeft vervroegd. Het apparaat is dan ook per direct te bestellen.

Philips Hue bewegingssensor per direct te koop

De bewegingsmelder van Philips zorgt ervoor dat je smart home weer een stukje verder geautomatiseerd kan worden. Waar je voorheen vaak toch nog een app moest gebruiken om de Philips Hue verlichting in je kamer aan of uit te krijgen, zou je nu een bewegingssensor kunnen gebruiken. Het apparaat zorgt er onder andere voor dat je op je energie kunt besparen. De lampen worden met een bewegingssensor alleen ingeschakeld als er onvoldoende licht in de kamer is. Daarbij zorgt de lamp ook voor comfort. Gezien de sensor wordt ingeschakeld als iemand de kamer binnenloopt en weer wordt uitgeschakeld als men de kamer verlaat.

Prijs en beschikbaarheid

Alhoewel we in eerste instantie nog meldden dat de Philips Hue Motion Sensor vanaf begin november in de winkels zou liggen, is het apparaat vanaf nu al te koop. Voor nog geen 40 euro ben je de eigenaar van een bewegingssensor.

Lees ook onze review van de Philips Hue Motion Sensor.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.