Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Review: Logitech Harmony Elite smart home afstandsbediening

Geschreven door
Geplaatst op19 oktober 2016, 14:52 CategorieReviews

Een tijdje geleden hebben we in onze review van de Philips Hue lampen al even stilgestaan bij de Logitech Harmony Elite. Deze universele afstandsbediening is namelijk niet zomaar een afstandsbediening waarmee je jouw av-apparatuur kunt bedienen. De Harmony Elite is een heuse smart home-afstandsbediening waarmee je dus ook je luidsprekers, lampen en thermostaat kunt bedienen.

De Logitech Harmony Elite kost je iets minder dan 300 euro maar laat je alles in huis op een nieuwe manier bedienen. Geen salontafel vol afstandsbedieningen meer maar één afstandsbediening waarin je al deze apparaten kunt plaatsen. Voeg je tv, settopbox, mediaspeler, Sonos-speakers, Hue-lampen en Nest-thermostaat toe en je kunt ze allemaal bedienen met één druk op de knop. Daarbij biedt deze afstandsbediening de mogelijkheid activiteiten aan te maken. Dit houdt in dat je meerdere apparaten een actie kunt laten uitvoeren met één druk op de knop. Laat bijvoorbeeld de tv, je settopbox, je lampen in de woonkamer en je Sonos-speaker in de woonkamer direct opstarten.

harmony-elite-review-totaal-2

We hebben de afgelopen weken uitvoerig met de Logitech Harmony Elite gespeeld en op Homecinema Magazine kun je onze uitgebreide ervaringen lezen. In onze review van Philips Hue lees je de specifieke ervaringen met het bedienen van de Philips Hue-verlichting.  • Delen:

Reacties

  1. Leo
    20 oktober, 2016 om 11:23

    Fijn apparaat maar jammer dat hij maar een zenderlijst aankan. Bijv. Ziggo en TVV kan niet naast elkaar. Het is dus Ziggo of TVV. Dat was een negatieve verrassing. Verzoek om hier iets aan te doen heb ik ruim 1 jaar geleden aangegeven maar nog niks aan gedaan. Helaas. Of een tweede Elite aanschaffen.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.