Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Review: Spin remote – bedien je smart home met gebaren en bewegingen

Geschreven door
Geplaatst op13 oktober 2016, 16:28 CategorieReviews

Je hebt waarschijnlijk een hoop apparaten in huis staan die middels een afstandsbediening of een app bediend moeten worden. Denk aan de tv, de settopbox, het audiosysteem, de lampen en mogelijk zelfs de thermostaat en het multiroom-systeem. De Spin remote is een afstandsbediening waarmee je al deze apparaten kunt bedienen maar niet op de traditionele manier. Dit apparaatje ziet er niet eens uit als een afstandsbediening maar maakt het mogelijk je infrarood- smart home-apparaten te bedienen middels bewegingen en gebaren.

Spin remote review

Hoe ziet de afstandsbediening van de toekomst eruit? Een afstandsbediening waarmee je meerdere apparaten kunt bedienen en die ook slim genoeg is om met je smart home-apparaten te communiceren. De Spin remote doet een gooi en is zowel qua design als qua mogelijkheden een compleet nieuw product. Deze afstandsbediening ziet eruit als een draaiknop en kan dan ook op verschillende manieren gedraaid worden om je apparaten te bedienen.

spin-remote-review-gebruik-hue

Middels verschillende profielen die je kunt kiezen en functies die je kunt toewijzen in de app kun je de afstandsbediening compleet naar eigen wens programmeren. Dankzij gekleurde leds zie je welk profiel geactiveerd wordt, middels bewegingen en draaiingen kun je functies laten uitvoeren en zelfs geavanceerde functies kunnen met een touchvlak op de onderzijde geactiveerd worden. Kortom, een complete afstandsbediening met veel potentie. Wil je weten wat onze ervaring met de Spin remote is? Lees dan onze volledige review op Homecinema Magazine.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.