Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Robot Pillo kan helpen bij het innemen van de juiste medicijnen

Geschreven door
Geplaatst op31 oktober 2016, 10:47 CategorieAccessoires

De Pillo is een robot voor in huis die mensen kan helpen bij het innemen van de juiste medicijnen. De robot is helaas nog niet te koop. Maar het Indiegogo-project was wel ontzettend populair en heeft meer dan het gevraagde bedrag opgeleverd.

Dit is de Pillo, voor het innemen van je medicijnen

Of je nu zelf veel medicijnen inneemt of iemand anders bij het helpen onthouden daarvan, extra hulp is altijd welkom. Dat kan met hulp van mensen, maar ook met (kleine) robots. Neem bijvoorbeeld de Pillo, een kleine robot die vragen met betrekking tot gezondheid kan beantwoorden, je medicijnen controleert en bijhoudt, herhalingsrecepten kan aanvragen, synchroniseert met wearables en je dokter kan contacteren wanneer de nood hoog is. Ook kan de Pillo je gezicht en je stem herkennen, voor de persoonlijke touch.

En persoonlijk kan de Pillo zijn. Wanneer die herkent dat er kinderen in de kamer zijn, dan zullen de ogen veranderen in hartjes, bijvoorbeeld. Het product is echter momenteel nog niet te koop, maar stond al wel deze zomer op Indiegogo. Daar heeft het een succesvolle campagne achter de rug, omdat er meer dan het gevraagde bedrag is opgehaald. In mei zal de massaproductie van de Pillo starten, die dan vanaf juli voor iedereen beschikbaar zou moeten zijn. De prijs van het apparaat ligt op 599 dollar.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.