Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Sitecom WLR-9000 AC1900 vergroot wifi-dekking in huis en meer

Geschreven door
Geplaatst op20 oktober 2016, 12:14 CategorieThuisnetwerk

Sitecom introduceert de WLR-9000 AC1900 High-Coverage Wi-Fi Router. Deze router moet de dead zones in huis om zeep brengen. De nieuwe AC1900 geeft dankzij de vierde antenne met versterking een extra impuls aan de dekking.

Dit is de Sitecom WLR-9000 AC1900

Sitecom heeft de WLR-9000 AC1900 High-Coverage Wi-Fi Router gepresenteerd. Deze router moet ervoor zorgen dat je overal in huis een goede dekking hebt en dat kan door de toevoeging van de vierde antenne. Met de WLR-9000 ontstaat een supersnel wifi-netwerk dankzij de voordelen van 802.11ac, de nieuwste wifi-technologie. De router biedt gecombineerde draadloze snelheden van 1900Mbps. Met de AC1900 Wi-Fi-router kunnen thuisnetwerken makkelijk worden geüpgraded, voor hogere snelheden en een betere dekking.

De router maakt gebruik van Beamforming. De extra antenne kan zo het wifi-signaal direct op het apparaat in de zogenaamde dead zone (een ruimte in huis met slecht draadloos internet) worden gericht, waardoor de verbinding sterker moet zijn. Onder de motorkap zit een dualcore-processor. Verder is de router voorzien van een usb 2.0- en een 3.0-poort om makkelijk apparaten te kunnen delen. Ook wordt er gebruik gemaakt van simultane dualbandverbinding, waardoor je van twee wifi-netwerken tegelijkertijd gebruik kunt maken.

Zo kan er altijd voor een minder drukke verbinding worden gekozen, mocht het apparaat die tweede verbinding ook ondersteunen. De WLR-9000 is direct vanuit de verpakking klaar voor Plug & Play-gebruik. Gebruikers kunnen de router simpelweg aansluiten op modem(router) die door de internetprovider wordt geleverd. Er is geen installatie of configuratie nodig. De router is beveiligd met vooraf ingestelde unieke wifi-wachtwoorden (WPA2), zodat zowel het 2,4GHz als het 5GHz wifi-netwerk goed beschermd zijn. Ook is er een app.

Deze gratis app is verkrijgbaar voor iOS- en Android-apparaten, en geeft gebruikers controle over hun router. Gebruikers kunnen hun wifi-instellingen bijwerken, gastnetwerken maken en inschakelen wanneer vrienden en familie op bezoek komen, en de firmware van de router rechtstreeks via de app bijwerken.De Sitecom WLR-9000 AC1900 is nu verkrijgbaar voor een bedrag van 129,99 euro.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.