Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

SoundHound introduceert Hurricane: competitie voor Google en Amazon

Geschreven door
Geplaatst op18 oktober 2016, 9:54 CategorieBediening

SoundHound heeft de Hurricane aangekondigd. Dit is een slimme speaker voor in huis, die het op moet nemen tegen Amazon Echo en Google Home. Het bedrijf zoekt nu backers die via Kickstarter willen investeren in het nieuwe project.

Dit is de Hurricane van SoundHound

Begin 2015 introduceerde SoundHound de app Hound. Dit is een digitale assistent, vergelijkbaar met Siri en Google Assistant. Deze assistent is momenteel alleen te gebruiken op Android en iOS en ook alleen in de Verenigde Staten. Maar dat betekent niet dat er meer plannen voor zijn weggelegd. De makers van de app willen namelijk zelf ook een slimme speaker, vergelijkbaar met de Amazon Echo of Google Home, op de markt gaan uitbrengen. Die speaker heet Hurricane en is nu te ondersteunen op de website Kickstarter.

In feite wordt de speaker gemaakt door een ander bedrijf, Boombotix. Daarnaast is het zo dat Hound een prominente rol heeft gekregen op de speaker, maar dat de nadruk nog steeds op het beluisteren van muziek komt te liggen. Maar je kunt Hurricane in elk geval aansluiten op het wifi-netwerk in huis. Ook kun je smart devices door middel van bluetooth koppelen. In de speaker zitten twee full-range drivers, 5-watt 2-inch mid-range speakers, 3-watt 33 millimeter tweeters en een 10-watt 4-inch subwoofer. Voor meer info klik je hier.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.