Tempescope vertelt je het weerbericht op zijn eigen manier

13 oktober 2016 1 Minuut 0 Reacties
tempescope

Tempescope is een speciaal apparaat dat je het weerbericht vertelt op zijn eigen manier. Hij simuleert de weersverwachting.

Ben je een beetje klaar met de standaard applicaties op je smartphone om het weerbericht te bekijken, dan is Tempescope een apparaat dat écht in jouw huis past. Dit aparte apparaat kan verbonden worden met jouw smartphone of computer om vervolgens op zijn eigen manier aan te geven wat voor weer het gaat worden. Om dat te doen, simuleert hij het weerbeeld dat is voorspeld. Zo kom je er niet alleen achter wat voor weer het wordt, maar heb je ook nog eens een mooie voorstelling in je huis.

Wat is Tempescope?

Tempescope zorgt ervoor dat je voortaan altijd op de hoogte bent van het laatste weerbericht. Of het nou gaat regenen, of er nou wolken verschijnen of dat er nou bliksem wordt verwacht, het maakt voor Tempescope helemaal niets uit. Het apparaat simuleert de weersverwachting door gebruik te maken van onder andere zijn waterpomp, mist en gekleurde LED’jes. Die laatstgenoemden kunnen prima gebruikt worden om bliksem te laten zien of juist zonneschijn te simuleren. Daarbij hoef je het apparaat niet per se te vragen naar de weersverwachting in jouw regio, je kunt ook andere plekken aandragen via bijvoorbeeld je smartphone.

Prijs en beschikbaarheid

De makers van Tempescope hebben via Indiegogo geprobeerd om geld binnen te halen om het apparaat op de markt te kunnen brengen. Daar kwam het bedrijf niet verder dan zeventig procent van zijn doel. Via andere wegen proberen de makers om Tempescope alsnog op de markt te kunnen brengen. Tijdens de crowdfundings-campagne hing er een prijskaartje van 199 dollar aan het apparaat.

Reacties (0)