Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Thermostaat van Plugwise toegevoegd aan SmartLife van KPN

Geschreven door
Geplaatst op3 oktober 2016, 17:33 CategorieEnergie

KPN maakt bekend het SmartLife-aanbod uit te breiden met een slimme thermostaat. Die is van Plugwise en wordt Anna genoemd. De thermostaat is nu verkrijgbaar en kost zes euro per maand bij een abonnement van twee jaar.

Dit is de Anna van Plugwise voor KPN SmartLife

KPN heeft laten weten dat consumenten die gebruikmaken van SmartLife aan de slag kunnen met de Anna-thermostaat van het Nederlandse bedrijf Plugwise. De Anna is nu verkrijgbaar en kost zes euro per maand bij een tweejarig contract met de aanbieder. Het apparaatje zelf werd al in 2014 aangekondigd door het bedrijf en is nu onderdeel van de Comfort-variant van het SmartLife-aanbod van KPN. De thermostaat is in staat te leren van zijn omgeving en kan zo de optimale temperatuur instellen wanneer dat nodig is.

Aan de hand van het gedrag van de gebruikers, kan Anna profielen instellen. Ook kan er gekozen worden uit drie verschillende standen, die de centrale verwarming in huis op verschillende momenten aan kan laten gaan. Anna is modulair van aard en ondersteunt OpenTherm. Ook kan het apparaat in combinatie met een boiler met een aan-uitschakelaar gebruikt worden. Anna is zelf is ook met een app aan te sturen. In de toekomst wil KPN zich nog meer gaan richten op producten in de smart home. Daar krijgen we binnenkort meer informatie over.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.