Actie: Maak kans op een TP-Link Smart Plug

02 november 2016 1 Minuut 8 Reacties
TP-Link HS100 Smart Plug

Ben jij wel toe aan een slimme make-over van je huis? Dan hebben wij een interessante actie waarmee je een mooi begin kunt maken.

Deze week geven we namelijk twee Smart Plugs van TP-Link weg. Deze slimme stopcontacten laten je apparatuur of lampen op afstand aan- of uitzetten en geven je inzicht in je energieverbruik. Wil je één van de twee Smart Plugs winnen? Lees dan snel verder.

Wat is de TP-Link Smart Plug?

De Smart Plug van TP-Link is een slim stopcontact dat van afstand te bedienen is. Stel, je kiest er dus voor om een lamp te gebruiken in de module, kun je die voortaan van afstand aan- en uitzetten. Daarbij heb je ook de mogelijkheid om scenes te programmeren, een schema in te stellen van wanneer de Smart Plug automatisch aan of uit moet gaan en een timer in te stellen. Daarnaast kun je ook nog eens aangeven wanneer je niet thuis bent, zodat de module bijvoorbeeld automatisch het licht aan en uit kan laten gaan om inbrekers te weren. Met de plugs van TP-Link kun je overigens ook precies zien hoelang het apparaat al aanstaat. De Smart Plug met energie monitoring (HS110) heeft als voordeel dat je ook kunt zien hoeveel energie de smart plug (of eigenlijk het aangesloten apparaat) al heeft verbruikt.

Reacties (8)