Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Actie: Maak kans op een TP-Link Smart Plug

Geschreven door
Geplaatst op2 november 2016, 20:57 CategorieActies

Ben jij wel toe aan een slimme make-over van je huis? Dan hebben wij een interessante actie waarmee je een mooi begin kunt maken. Deze week geven we namelijk twee Smart Plugs van TP-Link weg. Deze slimme stopcontacten laten je apparatuur of lampen op afstand aan- of uitzetten en geven je inzicht in je energieverbruik. Wil je één van de twee Smart Plugs winnen? Lees dan snel verder.

Wat is de TP-Link Smart Plug?

De Smart Plug van TP-Link is een slim stopcontact dat van afstand te bedienen is. Stel, je kiest er dus voor om een lamp te gebruiken in de module, kun je die voortaan van afstand aan- en uitzetten. Daarbij heb je ook de mogelijkheid om scenes te programmeren, een schema in te stellen van wanneer de Smart Plug automatisch aan of uit moet gaan en een timer in te stellen. Daarnaast kun je ook nog eens aangeven wanneer je niet thuis bent, zodat de module bijvoorbeeld automatisch het licht aan en uit kan laten gaan om inbrekers te weren. Met de plugs van TP-Link kun je overigens ook precies zien hoelang het apparaat al aanstaat. De Smart Plug met energie monitoring (HS110) heeft als voordeel dat je ook kunt zien hoeveel energie de smart plug (of eigenlijk het aangesloten apparaat) al heeft verbruikt.

TP-Link Smart Plug

Voor ons oordeel over de TP-Link Smart Plugs lees je onze uitgebreide review.

Maak kans op een Smart Plug

Wil je kans maken op de HS100 Smart Plug of de HS110 Smart Plug met energie monitoring? Doe dan nu mee met onze actie. Je kunt op twee manieren meedoen; door ons op Facebook te liken en door onderaan dit artikel een reactie achter te laten met waarom jij de Smart Plug wilt winnen. Vergeet niet je correcte e-mailadres te gebruiken zodat we contact met je op kunnen nemen. Komende zondag verloten we onder de Facebook-deelnemers de HS110 Smart Plug en onder de websitedeelnemers die HS100 Smart Plug. Je mag aan beide acties deelnemen.

TP-Link HS110

TP-Link HS100

 • Laat ons hieronder weten waarom jij deze Smart Plug wilt winnen
 • Winnaar: John
 • Delen:

Reacties

 1. Maaike
  03 november, 2016 om 0:18

  Leuke actie! Ik doe graag mee omdat ik graag energie wil besparen met deze stekkers.

 2. Tannie
  03 november, 2016 om 6:49

  Lijjkt mij een geweldig systeem. En energiebesparend en diefwerend. Als je later dan gedacht naar huis gaat, zet je toch alvast een giedkoop lampje aan. Terwijl je andere apparaten juist weer kunt uitschakelen om energie te besparen. Zou het heel graag wilen proberen.

 3. Marco
  03 november, 2016 om 10:06

  Goede actie. Ik zou deze smart plug graag gaan gebruiken voor het monitoren van energieverbruik en willen koppelen aan mijn domotica systeem.

 4. John
  04 november, 2016 om 19:51

  Komt prachtig van pas om de tv uit te zetten als de kinderen naar bed moeten.

  • Martijn Chel
   06 november, 2016 om 12:11

   Hoi John, gefeliciteerd! Je hebt de HS100 Smart Plug gewonnen! We sturen je een e-mail met de informatie.

 5. b te boekhorst
  04 november, 2016 om 21:54

  Wat een uitvinding weer. Mooie manier om energie te besparen. Daar zou ik m graag voor gebruiken.

 6. Chee Yong
  05 november, 2016 om 22:54

  Als ik zo zie, dan is er nog geen sprake van Smart Home thuis. Het winnen van deze smartplug kan een mooi begin zijn, vind ik.

 7. Michael
  10 november, 2016 om 16:10

  Niet omdat het moet maar omdat het kan.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.