Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

‘Amazon maakt een grote Echo-speaker met een 7″-scherm’

Geschreven door
Geplaatst op29 november 2016, 14:18 CategorieBediening

Amazon zou momenteel werken aan een nieuwe Echo-speaker, die is voorzien van een scherm van maar liefst 7-inch, aldus Bloomberg. De nieuwe speaker zou waarschijnlijk begin volgend jaar aangekondigd gaan worden.

Echo-speaker met touchscreen onderweg – gerucht

Amazon werkt aan een nieuwe Echo-speaker, voorzien van de digitale assistent Alexa, die zal beschikken over een touchscreen van 7-inch, meldt Bloomberg. Bloomberg citeert bronnen die bekend zijn met de plannen van het online warenhuis. Die bronnen met dat de nieuwe Echo groter zal zijn dan de bestaande modellen en het scherm van 7-inch aan de bovenkant wordt geplaatst, zodat gebruikers er goed zicht op zouden hebben. De nieuwe speaker zou zelfs al aan het begin van het nieuwe jaar aangekondigd kunnen worden, aldus de bronnen.

Omdat ook deze Echo-speaker zou worden voorzien van Alexa, krijgen gebruikers toegang tot de digitale assistent van Amazon. Met Alexa is het mogelijk allerlei vormen van informatie op te roepen, zoals het weer, nieuws en andere content. Via je stem, maar dus ook via het touchscreen aan de bovenkant. Vermoedelijk draait het systeem op het FireOS, van Amazon, en zal de prijs een stuk hoger liggen dan de huidige modellen: ongeveer 180 dollar (bijna 170 euro). De speakers zou tevens van een hogere kwaliteit zijn, aldus Bloomberg.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.