Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Beelden van Canary-beveiligingscamera te bekijken op iPad en Apple TV (update)

Geschreven door
Geplaatst op30 november 2016, 10:42 CategorieSoftware en apps

De beelden van een Canary-beveiligingscamera zijn voortaan ook te bekijken op een iPad of de tv in de huiskamer, via de Apple TV. Voorheen waren de beelden alleen te bekijken via een iPhone-applicatie, wat niet altijd even fijn was in de praktijk.

Beelden van Canary op Apple TV en iPad

De Canary-beveiligingscamera is een relatief simpele en goedkopere manier om je huis in de gaten te houden vanaf een afstand (vooral wanneer je niet thuis bent). Maar dat kun nu ook gemakkelijker en gebruikersvriendelijker op andere momenten. De app van de camera is namelijk van een update voorzien, waardoor je nu ook andere apparaten dan een iPhone kunt gebruiken. Voortaan kun je de beelden namelijk ook bekijken op het grotere scherm van een iPad of de televisie in bijvoorbeeld de huiskamer, via de mediaspeler Apple TV.

Gebruikers zijn in staat om zowel live als opgenomen beelden te bekijken, op een vergelijkbare manier waarop dat tegenwoordig ook kan met een Nest-beveiligingscamera. Daarnaast is het mogelijk om opgeslagen beelden te delen met iemand anders. Canary is in de toekomst van plan om ondersteuning aan te bieden voor Apple HomeKit, met een meer premium versie van de beveiligingscamera. Onlangs hebben we de camera die nu al beschikbaar is flink aan de tand kunnen voelen en hebben we onze bevindingen opgeschreven in de recensie.

Update: Ook is er ondersteuning toegevoegd voor Android-tablets en smartwatches met Android Wear.

  • Canary - Smart Home Security
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.