Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

D-Link komt met nieuwe outdoor camera binnen de ‘Vigilance’-serie

Geschreven door
Geplaatst op29 november 2016, 10:44 CategorieVeiligheid en beveiliging

D-Link breidt zijn ‘Vigilance’-serie uit met de DCS-4703E. Deze 3-megapixel bullet camera heeft een dag/nacht filter en is geschikt voor buitengebruik. Voor de voeding kan Power over Ethernet (PoE) worden gebruikt.

D-Link DCS-4703E outdoor camera

De DCS-4703E rust op een klein voetstuk voor een nauwkeurige plaatsing en biedt ondersteuning voor 802.3af PoE. Dit wil zeggen dat er verbinding kan worden gemaakt via één netwerkkabel en dus is deze camera eenvoudig te installeren. Dankzij de combinatie van een resolutie van 3-megapixels, ingebouwd infrarood led-licht, Wide Dynamic Range (WDR) en 3D-ruisonderdrukking, moet de camera professionele videobewaking onder alle (licht)omstandigheden bieden.

De DCS-4703E is compatibel met de gratis D-ViewCam software waarmee 32 D-Link netwerkcamera’s centraal beheerd kunnen worden en het instellen van e-mailmeldingen en audiowaarschuwingen mogelijk is. Bovendien is het via D-ViewCam software mogelijk om een plattegrond te uploaden van de ruimte waarin de camera’s opgehangen moeten worden, om vervolgens een realistische indeling te maken van de cameraposities. ONVIF ondersteuning maakt het mogelijk de DCS-4703E te configureren met camera-bewakingsapparatuur van derde partijen, wat de installatie en het beheer van een compleet bewakingssysteem verder vereenvoudigt.

Technische specificaties

 • 1/3” 3-megapixel progressive CMOS sensor
 • Max. resolutie 2048×1536 bij 15 fps
 • Kijkhoek (16:9): (H) 92° (V) 66°
 • Biedt WDR en 3D-ruisonderdrukking
 • Dag-/nachtzicht met ingebouwd ICR filter en IR LED tot 20 meter
 • Laat meerdere, gelijktijdige videostreams toe
 • Gevoed middels IEEE802.3af PoE
 • Biedt ingebouwde bewegingsdetectie
 • Ondersteunt ONVIF
 • Bevat een IP66 waardering

Beschikbaarheid en prijs

De D-Link DCS-4703E heeft een adviesprijs van 229,95 euro incl. btw. De camera is beschikbaar vanaf februari 2017.

 • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.