Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

devolo voegt nieuwe functies aan Home Control toe

Geschreven door
Geplaatst op8 november 2016, 10:13 CategorieVeiligheid en beveiliging

Home Control, de smart home-oplossing van devolo, wordt voorzien van nieuwe software. De nieuwste update is uitgerust met diverse vernieuwingen waarmee het bedrijf naar eigen zeggen aan de wensen van klanten tegemoet komt.

Zo was het to voor kort verplicht om adresgegevens in te vullen bij de installatie van Home Control. Op basis van de installatielocatie kan devolo Home Control namelijk verscheidene functies aanbieden, zoals het weerbericht met temperatuurnotificaties, en vanaf nu ook regels en scenario’s die rekening houden met zonsopgang en -ondergang. Om klanten hierin een keuze te geven, is het invullen van een adres met deze update niet langer verplicht. Klanten die geen gebruik willen maken van deze handige functies, laten deze velden eenvoudigweg leeg.

Doordat de nieuwe update het mogelijk maakt om meerdere e-mailadressen per gebruiker op te slaan, zorgen notificaties voor extra comfort en veiligheid. Waarschuwingsnotificaties komen in elke situatie sneller aan en bereiken meerdere ontvangers tegelijkertijd. Daarnaast waarschuwt een systeembericht bijvoorbeeld wanneer een component niet langer in verbinding staat met de Centrale. Zo zijn gebruikers in staat om problemen sneller op te lossen.

Met de nieuwste software kunnen gebruikers van de nieuwe devolo Home Control Alarm Sirene (beschikbaar in de Benelux vanaf december 2016) een timer instellen voor het uitvoeren van regels. Zo drukken ze simpelweg op de muurschakelaar, waarna het alarm na een bepaalde periode wordt geactiveerd (bijvoorbeeld na twintig seconden). Genoeg tijd dus om de voordeur achter je dicht te trekken en te voorkomen dat het alarm in die tussentijd al afgaat. Ook het gebruik van regels wordt flexibeler, wat nog complexer scenario’s mogelijk maakt.

devolo Home Control is in de winkel en online verkrijgbaar. De Home Control Starter Kit die bestaat uit een Centrale, Deur-/Raamsensor en Intelligent Stopcontact, is verkrijgbaar voor een adviesprijs van 219,90 euro.


€ 97,49

Binnen 5+ werkdagen

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.