Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

iOS-app van Philips Hue nu geoptimaliseerd voor iPad

Geschreven door
Geplaatst op30 november 2016, 9:41 CategorieBediening

Philips heeft woensdag een update uitgebracht voor de app van Philips Hue. Die is namelijk geoptimaliseerd voor de iPad van Apple. Ook is er extra ondersteuning voor iOS 10 toegevoegd en ondersteunt de applicatie voortaan 3D Touch.

Philips Hue op de iPad gebruiken

Philips heeft woensdag de iOS-applicatie van Philips Hue van een update voorzien. De update brengt het versienummer omhoog naar 2.6.0 en brengt veelgevraagde optimalisatie voor de iPad met zich mee. Daardoor is het mogelijk de Hue-lampen in huis ook vanaf de iPad aan te sturen. Nu was dat al mogelijk; echter, de interface is nu klaargestoomd voor het grotere scherm van de populaire tablet. De app is verder niet veranderd en beschikt over dezelfde veranderingen en bedieningsmogelijkheden die Philips eerder in april al introduceerde.

Mocht je liever een iPhone gebruiken voor het bedienen van de Hue-lampen in huis en beschikt die iPhone over iOS 10 (of hoger) en 3D Touch? Dan doe je er ook goed aan de update binnen te halen. Wanneer je de update binnenhaalt, krijg je namelijk sneller toegang tot de opties van de widget wanneer je het icoontje van de app even ingedrukt houdt. Daarnaast zijn er, zoals altijd, algemene bugfixes en prestatieverbeteringen doorgevoerd en kunnen gebruikers gemakkelijker de verschillende scenes binnen de applicatie aanpassen.

Lees ook onze recensie van Philips Hue 2.0. Daarnaast hebben we ook de motion sensor van een recensie voorzien.

  • Philips Hue  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.