Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Neato Botvac Connected robotstofzuigers nu ook te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op29 november 2016, 10:37 CategorieHuishoudelijke apparaten

Afgelopen week schreven we nog over de Neato Botvac Connected robotstofzuigers die in de VS verkrijgbaar zijn en onder meer ondersteuning voor spraakbesturing kregen. Vandaag bereikt ons echter het bericht dat de slimme robotstofzuigers vanaf nu ook in de Nederlandse winkels liggen.

Neato Botvac Connected robotstofzuigers nu in Nederland

Neato Robotics maakt het met zijn robotstofzuigers mogelijk om niet langer zelf te hoeven stofzuigen. Het bedrijf introduceert, nu ook in Nederland, namelijk twee nieuwe en intelligente robotstofzuigers: de Neato Botvac D3 Connected en de Neato Botvac D5 Connected, beide voorzien van een wifi-verbinding.

neato-botvac-d5-connected

De Botvac D3 Connected is een betaalbare robotstofzuiger die is voorzien van Neato’s SLAM-gebaseerde lasernavigatie, een krachtige zuigfunctie, een D-vormig ontwerp met CornerClever-technologie en een lithium-ionbatterij. Daarnaast kun je het schoonmaakschema van de stofzuiger volgens jouw voorkeur instellen. De Botvac D5 Connected heeft meer functies, waaronder een batterij met grotere capaciteit en extra voordelen op de Neato-app, zoals een dashboard met schoonmaakstatistieken, een ‘Find Me’-functie en bediening op afstand.

Op de website van het bedrijf kun je alle modellen vergelijken en vervolgens de robotstofzuiger kiezen die het best aansluit op je behoeften. Zo kunnen ze op basis van hun thuissituatie bepalen welke specificaties het belangrijkst zijn, zoals schemavoorkeuren, borstel- en filtertype, en de prijs.

Alle Neato-robots maken gebruik van de LaserSmart-technologie, die laserscanning, continue kameranalyse en realtime objectdetectie combineert om een zo effectief mogelijke schoonmaakroute uit te stippelen. Dit houdt in dat de stofzuiger zijn navigatie verandert zodra er een nieuw obstakel op zijn pad verschijnt. De robot navigeert zelfs in het donker, verplaatst zich van kamer naar kamer en weet wanneer hij moet terugkeren naar het oplaadstation. Wanneer de robot is opgeladen, gaat hij automatisch terug naar waar hij gebleven was. Dankzij het D-vormige ontwerp en de CornerClever-technologie kan de robot bij ieder hoekje en beweegt hij op systematische wijze vlak langs plinten, om ieder beetje vuil en stof te verwijderen.

Prijs en beschikbaarheid

De Botvac D3 Connected (499 euro) en de Botvac D5 Connected (649 euro) zijn vanaf december verkrijgbaar bij de grotere Nederlandse elektronicawinkels.


€ 399,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 429,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 439,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl€ 479,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 489,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 556,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.