Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Live feed Nest Cam (Indoor en Outdoor) ook op mediaspeler te bekijken

Geschreven door
Geplaatst op18 november 2016, 10:50 CategorieThuisnetwerk

De fabrikant van de Nest Cam heeft applicaties uitgebracht voor zowel Android TV als Apple TV. Ook de andere apps zijn geüpdatet. Wanneer je een moderne mediaspeler thuis hebt staan, dan kun je direct de live feed van de camera bekijken.

Live feed van Nest Cam bekijken vanaf de bank

Eigenaars van een Apple TV (vierde generatie) of een moderne mediaspeler met Android TV kunnen voortaan de live feed van hun Nest Cam, zowel Indoor als Outdoor, bekijken vanaf de bank. Nest heeft namelijk apps uitgebracht voor die platformen, waarmee het mogelijk wordt de beelden direct te bekijken op het grote scherm in de huiskamer. Daarnaast zijn de andere apps, voor Android en iOS, ook van updates voorzien. Zo kunnen gebruikers nu sneller zelf clips maken door op het nieuwe icoontje, rechts onder in beeld, te tappen.

Wanneer je die knop wat langer ingedrukt houdt, dan zal de clip ook langer worden. Is de clip gemaakt, dan kun je die opslaan of delen. Om de feature te kunnen gebruiken, dien je wel een abonnement te hebben. Met een abonnement op Nest Aware neemt de Nest Cam dag en nacht op en slaat hij tot dertig dagen aan videobeelden veilig op in de cloud. Overigens zullen iOS-eigenaars voortaan ook een foto te zien krijgen bij de geluids- en bewegingsnotificaties. De Android-applicatie beschikte al over een dergelijke functionaliteit.

  • Nest

Lees ook onze review van de Nest Cam.


€ 99,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 125,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 126,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl€ 204,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 205,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 209,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl€ 159,00

Binnen 3 werkdagen

Bekijk

€ 189,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 199,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.