Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Nest Cam Outdoor beveiligingscamera te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op2 november 2016, 10:33 CategorieVeiligheid en beveiliging

Hij werd een tijdje terug al aangekondigd maar nu ligt de nieuwe Nest Cam Outdoor ook in de Nederlandse winkels. De tweede camera in het assortiment van Nest is met name gericht op de beveiliging aan de buitenzijde van je huis of kantoor. De camera heeft een adviesprijs van 199 euro meegekregen.

Nest Cam Outdoor

Momenteel gebruiken de meeste bezitters van een Nest Cam Indoor hun camera met name voor de beveiliging van hun huis en richt ongeveer 30% de camera naar buiten, aldus de fabrikant. Klanten hebben dan ook om een buitencamera gevraagd en de Nest Cam Outdoor is ontworpen om juist aan die vraag te voldoen.

De Nest Cam Outdoor combineert een eenvoudige installatie met permanente beveiliging binnen en buiten. Belangrijke functies zijn:

  • Weerbestendig – Het weerbestendige ontwerp maakt de camera geschikt voor de zeer uiteenlopende temperaturen en omstandigheden waarmee een buitencamera geconfronteerd wordt.
  • Eenvoudig buiten te installeren – Met een sterke magnetische basis kan hij op nog meer plaatsen veilig worden bevestigd voor het gewenste zicht.
  • Dag en nacht heldere live beelden – Dankzij de groothoekstand van 130° zie je het hele plaatje in Full HD (1080p). En als het donker is, verlicht Nachtzicht met infrarood-ledlampen alles in beeld.
  • Beveiligd streamen – Videobeelden worden gestreamd en opgeslagen met behulp van encryptietechnologie (2048-bit RSA-sleutel met 128-bit SSL-verbinding).
  • Praten en luisteren – Staat er iemand voor de deur? Zeg iets om zijn aandacht te trekken. Of vertel de bezorger dat hij het pakketje gerust kan achterlaten.

Nest Cam-bezitters kunnen nu ook zonder Nest Aware terug in de tijd kijken, dankzij de gratis snapshot-geschiedenis die tot drie uur terug gaat. Zelfs wanneer een melding is gemist, is er altijd een foto te zien van wat er gebeurd is.

De Nest Cam combineert de kracht van de cloud met algoritmes om nauwkeuriger meldingen te versturen. Met persoonsmeldingen geeft het systeem een specifieke waarschuwing zodra het een persoon detecteert en dus bijvoorbeeld niet bij een hond of auto, zodat meer nadruk wordt gelegd op momenten die ertoe doen.

Lees ook onze review van de Nest Cam.


€ 199,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 199,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 199,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl€ 189,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 199,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 199,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.