Nest maakt delen videoclips camera eenvoudiger

18 november 2016 1 Minuut 0 Reacties
Nest Cam slimme beveiligingscamera 1

Middels de nieuwste software-update wordt het delen van videoclips voor gebruikers van de Nest Cam Indoor en Nest Cam Outdoor een stuk eenvoudiger.

Nest blijft hard aan het werk om de mogelijkheden van zijn producten uit te breiden en het gebruik eenvoudiger te maken. Het bedrijf is deze week begonnen met de uitrol van weer een nieuwe software0update waarmee een nieuwe functie toegevoegd wordt.

Delen van Nest videoclips wordt eenvoudiger

Middels de nieuwste software-update wordt het delen van videoclips voor gebruikers van de Nest Cam Indoor en Cam Outdoor een stuk eenvoudiger. Deze gebruikers zie voortaan een kleine thumbnail van de video aan de rechterzijden van de livestream. Zodra je hierop klikt wordt er direct een videoclip aangemaakt en als je de thumbnail ingedrukt houdt kun je zelf aangeven hoe lang de video duurt.

Vanuit hier verschijnt vervolgens automatisch een scherm waarmee je de clip kunt opslaan op je telefoon of computer, of kunt delen met je familie, vrienden of andere personen. Helaas is de functie alleen beschikbaar voor diegenen die een Nest Aware abonnement hebben afgesloten. Het bedrijf heeft overigens ook de iPhone-app voorzien van een update waarmee gebruikers voortaan een afbeelding te zien krijgen bij een bewegingsmelding of audiomelding. Android-gebruikers hadden deze functie al.

Lees ook onze review van de Nest Cam en onze review van de slimme thermostaat van het bedrijf.

Via Cnet

Reacties (0)