Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Onofficiële ‘Apple Mirror’ lijkt op een gigantische iPad

Geschreven door
Geplaatst op18 november 2016, 9:53 CategorieBadkamer

Een designer heeft een slimme spiegel gemaakt die designelementen overneemt van Apples iOS, onofficieel genaamd de Apple Mirror. De slimme spiegel is volledig met aanrakingen te bedienen en draait op een onbekend besturingssysteem.

Apple Mirror: slimme spiegel lijkt op grote iPad

Designer Rafael Dymek heeft slimme spiegel ontworpen die heel wat wegheeft van een gigantische iPad. Het apparaat is niet ontworpen, maar wel geïnspireerd door Apple en draagt voorlopig nog de naam Apple Mirror. Waarschijnlijk zal de fabrikant ervoor zorgen dat die naam wordt teruggetrokken — maar dat is nu nog niet het geval. De designer heeft veel designelementen overgenomen van iOS 10 en presenteert een layout en iconen die rechtstreeks van een iPhone of iPad lijken af te komen. Je kunt de spiegel bedienen met aanrakingen.

Met de Apple Mirror kun je berichten versturen, over het internet surfen, films kijken en zelfs een Uber bestellen. Het besturingssysteem is helaas onbekend. Hoewel Dymek aangeeft dat die de ‘look and feel’ van iOS 10 wilde nabootsen, werken de apps meer zoals dat op het macOS gebeurt. Wanneer de slimme spiegel voor 45 seconden niet gebruikt wordt, dan zal die overgaan op de inactieve modus. Er is wel een markt voor spiegels met een beetje extra – maar het lijkt ons sterk dat deze spiegel in deze vorm ooit wordt uitgebracht op de consumentenmarkt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.