Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Sense with Voice: slaaptracker met spraakbediening

Geschreven door
Geplaatst op8 november 2016, 11:27 CategorieSensoren

Hello introduceerde in 2014 de Sense, een kleine bol die dienst deed als slaaptracker. Deze week heeft het bedrijf een nieuwe versie van de Sense aangekondigd; de Sense with Voice. Zoals de naam al doet vermoeden is de bol uitgerust met spraakbediening.

De Sense with Voice is een slaaptracker met spraakbediening waardoor je middels spraak onder meer alarmen kunt instellen, de snooze-knop kunt ‘indrukken’ en je slaappatronen kunt analyseren. Het toevoegen van spraakbediening is volgens de bedenkers niet alleen eenvoudiger, ook zorgt het ervoor dat je je smartphone minder gebruikt wanneer je in bed ligt, en dat is weer goed voor je slaap.

De originele Sense hield onder meer de luchtkwaliteit, het licht, het geluid en de luchtvochtigheid in de gaten. De nieuwe versie kijkt daarnaast naar de hoeveelheid koolmonoxide in de lucht, uv-licht, lichttemperatuur, vluchtige organische stoffen en barometrische druk. Wanneer al deze gegevens gecombineerd worden krijg je een aardig beeld van wat je slaap beïnvloedt en hoe je dit kunt verbeteren. Net als de eerste generatie beschikt het nieuwe model over een kleine knop die je aan je kussen bevestigt zodat je slaappatronen direct geregistreerd kunnen worden.

Ook aan integratie met de rest van je smart home is gedacht want het apparaatje kan nu ook samenwerken met Nest en Philips Hue. Zo kun je wakker worden met het perfecte licht en een heerlijke temperatuur. De Sense with Voice is vooralsnog alleen in de VS uitgebracht voor een prijs van 149 dollar.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.