Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Slimme buitencamera Netatmo Presence eindelijk te koop

Geschreven door
Geplaatst op4 november 2016, 12:01 CategorieVeiligheid en beveiliging

We hebben er even op moeten wachten, maar eindelijk is de nieuwe beveiligingscamera van Netatmo te koop. Netatmo biedt zijn nieuwe camera, die door het leven gaat onder de naam Presence en buiten opgehangen kan worden, aan voor een bedrag van 299,99 euro. Met het apparaat ben je er zeker van dat je voortaan geen beweging meer mist.

Wat kan Netatmo Presence?

Netatmo Presence is een gloednieuwe beveiligingscamera voor buiten. Een handige functie waarover het apparaat beschikt, is dat de camera beweging van personen, auto’s en dieren detecteert. Het handige daaraan is dat je via je smartphone vervolgens direct gewaarschuwd wordt en je live mee kunt kijken door gebruik te maken van de bijbehorende Netatmo Security-app. Als er dus mensen binnen een bereik van twintig meter rondhangen bij je camera, zal dat nooit meer onopgemerkt aan je voorbij gaan. Wat verder handig is, is dat Netatmo onderscheid kan maken tussen mensen, auto’s en dieren. Hij vertelt je dus altijd precies wat hij gezien heeft.

Met Presence van Netatmo valt het in eerste instantie ook niet op dat je een camera hebt hangen. Het apparaat beschikt namelijk ook gewoon over een licht, waardoor het net lijkt alsof je een buitenlamp hebt hangen. Daarnaast heeft het apparaat ook infrarood LED-lampen, waardoor je ’s nachts verzekerd bent van goede beelden. Tevens kun je Presence samen laten werken met IFTTT. Het opslaan van beelden is overigens volledig gratis. Dat kan door middel van een microSD-kaart of door de beelden over te zetten naar Dropbox of een FTP-server. Netatmo Presence neemt alleen op als er ook daadwerkelijk iets te zien is.

Prijs en beschikbaarheid

Netatmo Presence is per direct te koop via de officiële website van de makers van de slimme camera. De beveiligingscamera voor buiten kost 299,99. Verzending binnen Nederland is gratis. Eerder bracht Netatmo overigens al een andere camera op de markt: Welcome.


€ 249,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 287,99

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 288,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.