Slimme InstruMMents 01-pen is handige meethulp

03 november 2016 1 Minuut 0 Reacties
InstruMMents 01-pen

Met de slimme 01-pen van InstruMMents wordt het een stuk makkelijker om oppervlakten op te meten. Het 'meetlint' werkt samen met een app. Op Indiegogo zijn de makers een campagne gestart.

Ben jij normaliter niet zo’n ster in het opmeten van bijvoorbeeld producten, dan zou de 01-pen van InstruMMents weleens als een ideale slimme hulp kunnen gelden. Het apparaatje beschikt over een laser, waardoor meten een stuk eenvoudiger wordt. Duidelijk dus dat je voortaan nooit meer last hebt van pijnlijke vingers als jouw meetlint weer eens is teruggeschoten.

Hoe werkt de 01-pen van InstruMMents?

De 01-pen van InstruMMents kan op zijn eigen manier vertellen hoe lang of hoe breed bepaalde meubels bijvoorbeeld zijn. Het apparaatje kan gewoon op een oppervlak gelegd worden en vervolgens is het de bedoeling dat je hem langs hetgeen rolt dat je op wilt meten. De laser heeft in de gaten wat je op wilt meten en voorziet je via de bijbehorende app vervolgens van de resultaten. Daarbij kun je zelf aangeven of je voorkeur uitgaat naar millimeters, centimeters, inches of een andere eenheid. De app is zowel beschikbaar voor Android- als iOS-toestellen. Met de applicatie kun je ook op schaal meten. Tevens raak je nooit meer de gemeten afstanden kwijt, omdat die direct worden opgeslagen.

Prijs en beschikbaarheid

De makers van 01 hopen via Indiegogo genoeg geld binnen te kunnen halen om de pen daadwerkelijk op de markt te kunnen brengen. Het doel stond op 100.000 dollar en dat is inmiddels al met ruim 36.000 dollar overschreden. Liefhebbers die graag een pen willen hebben, betalen momenteel 149 dollar, zo’n 167 euro. De pen wordt wereldwijd verzonden. In december moeten de eerste pennen de deur uit gaan.

Reacties (0)