Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Deze slimme spiegel laat je make-up opdoen met de grootste precisie

Geschreven door
Geplaatst op2 november 2016, 18:54 CategorieBadkamer

Ik heb er zelf helemaal geen ervaring mee maar mijn vriendin wil in de ochtend nog wel eens moeilijk dicht bij een spiegel staan en klagen over het (gebrek aan) licht. Gelukkig komt ook daar iets ‘slims’ voor op de markt. JUNO Co. heeft deze week de JUNO Smart Mirror aangekondigd. Deze slime spiegel moet het leven van de vrouw een stuk eenvoudiger maken.

juno-mirror-classic

De JUNO Smart Mirror komt met een speciale app waarmee je precies het licht krijgt dat je wenst. Zowel de lichtsterkte als de kleur kan via de app geregeld worden. Daarbij moet het flexibele design ervoor zorgen dat je altijd perfect voor de spiegel staat waardoor de make-up er met de grootste precisie op kan. Dat is echter niet alles want mocht je met andere willen delen hoe je jouw make-up opdoet (hallo beautyvloggers!) dan is het mogelijk de selfie/livestream-modus aan te zetten en video’s of foto’s van je make-up-kwaliteiten online te zetten.

juno-mirror-reading-lamp

Mocht je liever een boek lezen dan kun je de spiegel omdraaien en als lampje gebruiken. De JUNO Smart Mirror komt zonder kabels; de oplaadbare batterij gaat ongeveer een week mee. Ook vind je een opbergsysteem voor je make-up en sieraden ‘in’ de lamp zodat je direct alles bij de hand hebt.

Deze slimme spiegel verschijnt vanaf 14 november op Kickstarter en je kunt er daar voor 39 dollar een reserveren. Zodra de spiegel in de winkels ligt wordt de prijs verhoogd naar 79 dollar.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.