Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Speedlink lanceert Home Security Kit voor slimme beveiliging

Geschreven door
Geplaatst op29 november 2016, 10:23 CategorieVeiligheid en beveiliging

Speedlink komt met een betaalbare Home Security Kit voor gebruik binnenshuis. De kit is beschikbaar in een premium- en basisversie, elk met een verschillend aantal onderdelen. De basisversie bestaat uit een slimme camera, een slimme stekker, twee slimme raamsensoren voor deuren en ramen en een slimme bewegingssensor.

Speedlink Home Security Kit

Met de Home Security Kit van Speedlink is volgens de fabrikant binnen 15 minuten geïnstalleerd en werkend. Het is daarbij eenvoudig in gebruik en aan te passen dankzij de app, die gratis beschikbaar is voor download voor Android- en iOS-apparaten. De onderdelen hebben een handig formaat, met een wit, klassiek design. Dit stelt je in staat ze overal uit het zicht te installeren. Een belangrijk onderdeel is het 360° horizontaal roteren van de camera en de mogelijkheid om de camera 100° verticaal te kantelen, zodat de gehele ruimte in de gaten gehouden kan worden.

Door het gebruik van een micro-SD kaart (kaarten tot 32GB worden ondersteund) start de camera automatisch met opnemen bij de detectie van beweging. Tegelijkertijd activeert het systeem een alarm en dankzij de alarmfunctie wordt ook een pushbericht en een e-mail verstuurd naar maximaal drie e-mailadressen. Door het tweeweg-communicatiesysteem kan de potentiële binnendringer worden vastgelegd. De live videostream geeft je een volledig beeld van wat er aan de hand is, waarbij er foto’s gemaakt kunnen worden van de videostream. De app kan door iedereen tegelijkertijd gebruikt worden, dus de hele familie kan het systeem benaderen. Dankzij de nachtzicht modus kan de camera dag en nacht gebruikt worden. Ouders kunnen ook snel even in het wiegje kijken, zelfs als de kamer volledig verduisterd is, zonder dat ze op hoeven te staan.

Gebruikers profiteren volgens het bedrijf daarnaast van de Duitse privacywetten die tot de strengste ter wereld behoren, omdat de server die de data aanvragen beheert in een Duits datacenter staat. De kit kan naar wens uitgebreid worden. De basisversie ondersteunt maximaal 64 sensoren en 3 slimme stekkers per camera, die allemaal aanvullend verkrijgbaar zijn. Daarbij kan de app tot 16 camera’s tegelijk aansturen. Dit betekent dat de kit maximaal 256 sensoren op ramen en deuren ondersteunt. De Home Security Kit is nu verkrijgbaar voor 229,99 euro (basisversie) en 329,99 euro (premiumversie).

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.