Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Amazon introduceert Dash-knop die twee keer zo lang meegaat

Geschreven door
Geplaatst op1 december 2016, 8:48 CategorieAccessoires

Amazon heeft een nieuwe Dash-knop aangekondigd die twee keer zo lang meegaat. Ook kunnen gebruikers meer met de knop doen. De mensen die een beetje handig zijn kunnen de knop gebruiken voor verschillende apparaten in huis.

Nieuwe Dash-knop van Amazon

Amazon heeft een nieuwe Dash-knop gepresenteerd. Met deze knoppen is het mogelijk verschillende producten te bestellen. Het werkt heel simpel. Ben je bijvoorbeeld bezig met de was en je merkt dat de wasverzachter op is, dan druk je op de knop voor de wasverzachter naar keuze (die waarschijnlijk dan in de buurt van je wasmachine hangt) en Amazon zorgt ervoor dat het product bezorgd wordt. Deze nieuwe knop moet niet alleen twee keer langer meegaan, maar zou ook veel meer in zijn mars hebben, maakt de online winkelketen bekend.

Mensen die weten wat ze doen kunnen de Dash-knop namelijk programmeren voor andere functies. Zo kun je bijvoorbeeld de slimme auto starten, een Netflix-film starten, Philips Hue-lampen bedienen, et cetera. Daar waar de vorige knoppen zo’n duizend keer gebruikt kunnen worden, kunnen de nieuwe knoppen meer dan tweeduizend keer ingedrukt worden. De knop kost 19,95 dollar en zal vanaf februari 2017 beschikbaar zijn in de Amerikaanse versie van de webshop. Over een release in Nederland is helaas niets bekendgemaakt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.