Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

devolo Home Control krijgt Alarmsirene en Watersensor

Geschreven door
Geplaatst op14 december 2016, 15:44 CategorieVeiligheid en beveiliging

devolo Home Control introduceert twee nieuwe smart-homecomponenten: de Alarmsirene en de Watersensor. Deze producten moeten het slimme huis nog beter beveiligen.

Alarmsirene waarschuwt voor indringers en gevaar

De Alarmsirene waarschuwt je met 110 decibel voor allerlei gevaren in huis. Je kunt zelf instellen wanneer het alarm af moet gaan. Misschien wanneer het Deur-/ Venstercontact op je voordeur na elf uur ’s avonds beweging opmerkt of wanneer de Rookdetector in de schuur afgaat. Er zijn vier verschillende alarmtonen in te stellen voor verschillende noodsituaties, zodat de huiseigenaar bij een alarmsignaal direct weet wat er aan de hand is. Gebruikers van devolo Home Control kunnen overal ter wereld een melding van een alarmsituatie ontvangen via een pushbericht, sms of e-mail.

De Alarmsirene bevat tevens drie zachte alarmtonen – handig om te gebruiken als deurbel of ter bevestiging van het in- of uitschakelen van een bepaalde Home Control-component. De batterij van de Alarmsirene gaat 24 uur mee, maar het makkelijkst is om de Alarmsirene continu in een standaardstopcontact van 230 volt te laten zitten. De Alarmsirene is op die manier ook te gebruiken als Z-Wave-repeater voor andere Home Control-componenten om hun bereik te vergroten.

Watersensor voorkomt kostbare waterschade

Wanneer de devolo Home Control Watersensor lekkage constateert, krijgt de devolo Home Control-gebruiker hierover direct een pushbericht, sms of e-mail. De sensor kan ook andere componenten gebruiken om alarm te slaan, bijvoorbeeld de Home Control Alarmsirene. Met de Watersensor houd je niet alleen de wasmachine in de gaten, hij waarschuwt ook bij overstromingen door hoge waterstanden of slecht weer. Met een batterijduur van vijf jaar is de sensor energiezuinig. Zoals alle Home Control-componenten laat ook de Watersensor de gebruiker tijdig weten wanneer de batterij moet worden vervangen.

devolo-home-control

Prijs en verkrijgbaarheid

De twee nieuwe componenten voor devolo Home Control zijn per direct verkrijgbaar. De adviesprijs voor de Alarmsirene is 79,90 euro. De Watersensor is verkrijgbaar voor een adviesprijs van 59,90 euro.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.