Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Google Home ondersteunt nog eens meer dan dertig diensten en games

Geschreven door
Geplaatst op16 december 2016, 9:52 CategorieBediening

Google heeft bekendgemaakt dat de slimme speaker Google Home ondersteuning aanbiedt voor nog eens meer dan dertig diensten en games. In totaal gaat het om 34 applicaties die nu in combinatie met de speaker te gebruiken zijn.

Meer diensten voor Google Home

De Google Home is nog niet in Nederland verkrijgbaar, maar al wel in de Verenigde Staten. Daar wordt het apparaat al gebruikt door consumenten, die allemaal dezelfde klachten hebben: je kunt nog niet zo veel met de slimme speaker. Daarom zorgt de zoekmachinegigant ervoor dat er steeds meer diensten en games in combinatie met het apparaat gebruikt kunnen worden. Wat er overblijft van die ondersteuning wanneer de speaker naar Nederland komt, valt nog te bezien. Maar de onderstaande diensten zijn in elk geval toegevoegd.

 • 21 Blackjack
 • Akinator the genie
 • Anchor
 • And Chill
 • Argus
 • Ask Jelly
 • busuu – language learning
 • CNBC
 • Domino’s
 • Eliza
 • ELLE Horoscopes by The Astro Twins
 • FitStar Personal Trainer
 • Food Network
 • Genius
 • Headspace
 • HuffPost Headline Quiz
 • itcher
 • Lonely Planet
 • NBC News
 • NPR One
 • Number Genie
 • Product Hunt
 • Quora
 • Quotery
 • SongPop
 • Sub War
 • Tender
 • The Bartender
 • The Wall Street Journal
 • Todoist
 • Trivia Blast
 • VentureBeat News
 • WebMD
 • Wonder

Wanneer je één van de apps, games of diensten wil bereiken, dan spreek je de volgende zin uit: OK Google, talk to [appnaam] and [spreek opdracht uit]. Wanneer de Google Home-speaker naar Nederland komt, is onduidelijk. Eerder werd gezegd dat die in december zou worden uitgebracht.

 • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.