Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Google Home ontvangt integratie voor Netflix en Google Photos

Geschreven door
Geplaatst op12 december 2016, 10:02 CategorieSoftware en apps

Sommige gebruikers van Google Home melden dat de integratie met Netflix en Google Photos live is gegaan voor hen. Dat betekent dat ze de videostreamingdienst met hun stem kunnen besturen via de slimme speaker.

Google Home, Netflix en Google Photos

Tijdens het evenement dat Google op 4 oktober 2016 hield, liet Google de integratie van Netflix en Google Home zien. Die integratie is nu live gegaan, melden sommige gebruikers van de slimme speaker. Met de feature is het mogelijk om Netflix-c0ntent te bekijken op Chromecasts of apparaten die een ingebouwde Chromecast hebben. De videostreamingdienst is dan te bedienen met je stem, waardoor je geen gebruik hoeft te maken van een gameconsolecontroller of afstandsbediening. Ook is de integratie met Google Photos live gegaan.

Google Photos is een cloudopslagdienst voor foto’s en video’s, van Google. De dienst is gratis te gebruiken en biedt gebruikers een ongelimiteerde opslagruimte aan in de cloud, mits je de foto’s en video’s niet in de hoogste kwaliteit wil opslaan. Beide integraties zijn nu te vinden in de nieuwe sectie voor foto’s en video’s, binnen de Google Home-app. Echter, het lijkt erop dat het nog om een testfase gaat, omdat de functies niet overal evengoed werken. Wanneer Home precies in Nederland wordt uitgebracht, is helaas onduidelijk.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.