Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Google wil alle trefwoorden voor Google Assistant zelf goedkeuren

Geschreven door
Geplaatst op9 december 2016, 9:26 CategorieBediening

Google heeft meer informatie over de werking van Google Assistant naar buiten gebracht en laat ontwikkelaars er nu software voor maken. Zo wil Google zelf alle trefwoorden goedkeuren voordat ze worden toegevoegd aan de assistent.

Je hoeft niets te downloaden voor Google Assistant

Google heeft de deuren geopend voor software-ontwikkelaars. Die mogen nu software gaan maken voor de Google Assistant, de digitale assistent die we onder meer tegenkomen bij Google Home en in de berichtendienst Google Allo. Daardoor is er meer informatie naar buiten gekomen over de assistent. Zo wil Google namelijk alle trefwoorden die je zult gebruiken, zelf goedkeuren voordat ze worden toegevoegd. Dat betekent dat Google dus de assistent nauw in de gaten gaat houden en de ervaring nauw zal blijven controleren.

Daarnaast is bekend geworden dat gebruikers zelf geen software hoeven te downloaden. De Google Home zal dus bijvoorbeeld geen gebruik gaan maken van applicaties. Alle trefwoorden die je zou willen gebruiken, zou je dus – zoals het er nu naar uitziet – kunnen gebruiken vanaf het moment dat die worden toegevoegd. Google heeft al samengewerkt met een aantal partners om ervoor te zorgen dat er een aantal Conversation Actions beschikbaar zijn voor het platform. In de toekomst moet het aantal trefwoorden flink worden uitgebreid.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.