Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Logitech Circle camera kan nu ook mensen herkennen

Geschreven door
Geplaatst op13 december 2016, 19:11 CategorieVeiligheid en beveiliging

Logitech heeft deze week een belangrijk update voor de Circle-camera uitgerold. De slimme camera kan vanaf nu ook mensen herkennen in beeld en dus onderscheid maken tussen bijvoorbeeld een huisdier en een persoon. Helaas is deze optie alleen beschikbaar bij het duurste abonnement.

Wanneer je een upgrade uitvoert naar Circle Safe Premium (9,99 euro per maand of 99 euro per jaar), word je dankzij geavanceerde algoritmen op de hoogte gesteld wanneer er een persoon wordt gedetecteerd. Bovendien kan het verschil tussen huisdieren en mensen worden bepaald. Met dit abonnement krijg je daarnaast de mogelijkheid om 31 dagen terug te kijken, time-lapses aan te passen jaar je eigen wensen, bewegingszones aan te maken en geavanceerde filters voor activiteit en waarschuwingen in te stellen. Met dit complete abonnement biedt Logitech nagenoeg hetzelfde als concurrent Nest voor zijn Nest Cam.

Logitech biedt gebruikers die geen abonnement hebben echter wat meer mogelijkheden. Zo kun je zonder abonnement nog altijd 24 uur terugkijken, kun je onbeperkt naar de activiteiten kijken en ook onbeperkt beelden downloaden. Daarbij kun je gebruikmaken van het dagoverzicht en de slimme waarschuwingen. Een abonnement voor 3,99 euro per maand laat je 14 dagen terugkijken, met dezelfde opties.

Lees ook onze review van de Logitech Circle.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.